Adrian Pascu, Bentley&Lamborghini: Vânzările de automobile de lux vor continua să crească, susţinute de noile lansări

10 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Tot mai mulţi români doresc să achiziţioneze un automobil exclusivist, mai ales în condiţiile în care în fiecare an constructorii vin cu noi modele pe piaţă, menite să atragă tot mai mult atenţia.
 
Anul acesta, după jumătatea anului, sunt aşteptate să fie livrate în România primele exemplare din Lamborghini Urus, primul automobil supersport de teren al brandului italian, iar cererea pentru acesta este atât de mare încât doar câteva unităţi mai sunt disponibile pentru livrarea în 2019. SUV-ul are un preţ de pornire de 173.125 de euro fără TVA.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2018

 
Cuvinte cheie:
lamborghini
, crestere
, bentley
, livrare
, lux
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide