Aeroportul din Cluj a raportat pentru 2017 o creştere de 22% a numărului de pasageri pe zborurile charter. Destinaţia de vacanţă favorită rămâne staţiunea Antalya din Turcia

9 ian 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a înregistrat anul trecut un număr total de 82.695 de pasageri pe zborurile charter turistice, în creştere cu 22% faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat de presă transmis de aeroportul din Cluj. 
 
În vara anului 2017, de pe aeroportul din Cluj-Napoca au fost operate zboruri către 10 destinaţii de vacanţă din 3 ţări (Turcia, Grecia şi Egipt), prin intermediul a 10 companii aeriene.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.01.2018

 
Cuvinte cheie:
pasageri
, aeroport
, cluj
, zboruri
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide