Autostrada din România care este finalizată, dar care e ţinută închisă. „Ne chinuim din decembrie să explicăm unei ţări întregi situaţia penibilă”

17 apr 2018 Autor: Gandul Gandul

Două loturi din autostrada Sebeş-Turda sunt finalizate, însă deocamdată autorităţile nu se grăbesc să le deschidă traficului rutier.
 
Asociaţia Pro Infrastructură atrage atenţia asupra acestei situaţii pe care o califică drept „penibilă” şi prezintă câteva fotografii ale tronsoanelor, făcute cu drona. 
 
CNAIR a constat în urma unei inspecţii nereguli pentru cele două loturi din autostrada Sebeş-Turda legate de lăţimea bretelor şi de calitatea asfaltului.
 
„Aşa cum am zis de nenumărate ori, loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii A10 Sebeş-Turda sunt pregătite să preia traficul rutier. Vineri, 13.04.2018, am făcut o nouă vizită şi am luat câteva cadre aeriene. Autostrada este pregătită, dar autorităţile nu. Autostrada este gata, dar autorităţile încă se mai gândesc, încă mai analizează, încă mai negociază cu antreprenorii generali. Conform informaţiilor aflate pe surse, se pare că avem stabilite datele pentru recepţie: 24 mai pentru lotul 3 (Tirrena Scavi, între Aiud şi Decea) şi 15-16 iunie pentru lotul 4 (Porr, între Decea şi Turda). Nu vă grăbiţi: sunt date aflate pe surse şi nimic nu este sigur. Orice se poate întâmpla. Inclusiv să stăm cu autostrada închisă până la paştele cailor.  Cert este că ne chinuim din decembrie 2017 să explicăm unei ţări întregi situaţia penibilă în care ne aflăm. Am filmat din dronă, de la bordul maşinii circulând cu 130 km/h între Aiud şi Turda şi am dat zeci de interviuri în mass media.”, se arată într-o postare pe Facebook a Asociaţiei Pro Infrastructură.
 
Citiţi continuarea pe www.gandul.info
 
Cuvinte cheie:
autostrada
, finalizare
, inchidere
, romania
, turda
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide