Blue Air estimează o creştere a traficului cu 10% în 2018. „Vom dezvolta puternic cele nouă baze pe care le avem“

22 ian 2018 Autor: Mirabela Tiron

Blue Air, al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa locală aeriană, targetează o creştere cu 10% a numărului de pasageri în acest an, pe fondul consolidării operaţiunilor atât pe plan intern cât şi extern, potrivit oficialilor companiei.

„Suntem încântaţi de reuşitele pe care le-am avut cu Blue Air în anul 2017. Pentru acest an vom continua să ne concentrăm pe consolidarea Blue Air, atât în România, cât şi la nivel european. Ceea ce înseamnă că vom dezvolta puter­nic cele no­uă baze pe care le avem în acest moment, vom căuta să mărim nu­mărul de rute, precum şi frecvenţa celor pe care le avem, acolo unde vom simţi o nevoie. Scopul nostru este să venim cât mai mult în sprijinul pasagerilor noştri“, a declarat pentru ZF Gheorghe Răcaru, directorul gene­ral al Blue Air.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, blue air
, dezvoltare
, trafic
, estimare
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide