INTERVIU

Brent Valmar, Porsche România: Industria auto românească are resurse pentru schimbări majore, de la car sharing la maşini electrice şi chiar vânzări online

20 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Brent Valmar, directorul general al Porsche România: „Avem o combinaţie dezastruoasă între infrastructura slab dezvoltată, parc auto învechit şi şoferi într-o oarecare măsură needucaţi. Toate acestea conduc la acest rezultat, de un timp mai mare (petrecut în trafic - n. red.)“.

♦ Piaţa auto locală are potenţial de a implementa rapid în următorii ani noile tendinţe ce se creionează la nivel mondial, iar printre acestea, cele mai puternice au legătură cu vânzările de maşini electrice şi cu serviciile de car sharing ce cresc exponenţial ♦ Nu trebuie uitată eficienţa automobilelor, iar online-ul poate deveni treptat cel mai eficient showroom auto.

„Industria auto are resurse mari să producă schimbări majore. O primă direcţie în care putem merge este spre maşini electrice. Cu o autonomie de 300 km cum are e-Golf în acest moment depăşim orice nevoie de mobilitate urbană“, spune Brent Valmar, directorul general al Porsche România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.12.2017

 
Cuvinte cheie:
masini electrice
, online
, vanzari
, industria auto
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide