Cei mai mari investitori străini din România cer noului premier să creeze o divizie specială pentru marile proiecte de infrastructură

14 feb 2018 Autori: Roxana Rosu , Iulian Anghel

Lipsa infrastructurii va începe să acţioneze ca o frână în calea dezvoltării economice.

Cei mai mari investitori străini din România propun, într-o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă şi ministrului transporturilor Lucian Şova, înfiinţarea unei instituţii de­dicate proiectelor mari de infra­s­truc­tură care să funcţioneze ca un orga­nism interministerial şi să beneficieze de resurse financiare adecvate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
infrastructura
, proiecte
, crestere
, investitori straini
, romania
, premier
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide