Cel mai scump automobil livrat de un dealer din România: un bulgar a cumpărat un Bugatti de 2,6 mil. euro

11 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

În vederea achiziţiei unui Bugatti, procedura începe cu trimiterea unei scrisori de intenţie şi achitarea unui avans, iar până la livrare se va achita diferenţa. Ulterior are loc vizita la fabrică, amplasată într-un castel din Franţa. Acolo clientul vizitează situl de producţie şi configurează automobilului, are loc prezentarea şi drive-testul.

Bugatti Chiron este în prezent cel mai puternic şi cel mai rapid automobil de serie omologat să circule pe drumurile publice. Producţia acestui model se va opri la 500 de unităţi.

Porsche Inter Auto (PIA), divizia de retail a Porsche Holding pe piaţa locală, a livrat primul Bugatti vândut oficial în Europa de Sud-Est, un model Chiron cu un preţ de pornire de 2,6 mil. euro fără TVA, unui client din Bulgaria. Automobilul este facturat direct de Bugatti, însă livrarea sa a fost gestionată de PIA.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
automobil
, livrare
, auto
, cumparare
, dealer
, inter
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide