CFR Marfă şi-a adjudecat contractul de transport al cărbunelui pentru CET Govora, 9 milioane de tone

7 nov 2017 Autor: Mediafax

CFR Marfă a semnat un acord-cadru pe patru ani cu SC CET Govora SA, pentru transportul a 9 milioane de tone de cărbune energetic de la depozitele Alunu, Berbeşti, până pe estacadele de descărcare aparţinând CET Govora. 

„Transportul a fost câştigat în urma unei licitaţii deschise organizată în data de 6 octombrie 2017, la care au participat şi alţi operatori de transport feroviar de marfă”, precizează transportatorul public feroviar. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2017

 
Cuvinte cheie:
transport
, carbune
, cet
, cet govora
, cfr
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide