Francezii de la Michelin au ajuns la afaceri de peste 2,5 mld. lei, însă profitul s-a înjumătăţit

14 iun 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Michelin România, parte a grupului francez Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 2,5 mld. lei (561,2 mil. euro), mai mult cu 18,5% faţă de anul anterior, arată calculele ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a încheiat anul 2017 cu un profit net de aproximativ 51 mil. lei (11,2 mil. euro), la jumate comparativ cu anul 2016, când Michelin România a raportat un câştig net de 103,7 mil. lei (23 mil. euro), potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Michelin
, francezi
, afaceri
, profit
, anvelope
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide