Germanii de la Huf au ajuns la 500 de angajaţi în fabricile din Arad şi Timişoara

19 oct 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de sisteme de închidere pentru autoturisme Huf România, parte a grupului german Huf, cu vânzări globale de 1,4 mld. euro, a recrutat în primul semestru 76 de oameni, ajungând în prezent la 500 de angajaţi în fabrica de componente auto la Arad şi în centrul de dezvoltare software şi hardware de la Timişoara.
 
„Recrutarea a vizat în special operatori pentru liniile de asamblare, dar şi specialişti în domeniile calitate, tehnic, logistică şi planificare. În momentul de faţă avem 500 de angajaţi, iar până la finalul anului este planificată recrutarea a încă 30 de oameni“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Huf România. Compania caută pentru centrul de dezvoltare software şi hardware de la Timişoara programatori (Software Developeri) cu experienţă în programare C embedded, ingineri de sistem software (Software Testeri), ingineri programatori de sistem informatic (Hardware Developeri) şi studenţi care doresc să înceapă o carieră în programare web.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.10.2017

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, angajati
, arad
, germani
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide