Anuar Logistică & transporturi 2018

Mainfreight România: Suntem a doua ţară ca importanţă la nivelul grupului

17 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

Mainfreight România,  fosta Wim Bosman Ro­mânia, şi-a bugetat pentru anul acesta creştere de două cifre (peste 10% - n.red.) a cifrei de afaceri, bazându-se pe creşterea economică anunţată pentru primul trimestru.

„Economia îşi va urma trendul crescător, poate nu aşa de optimist ca rezultatele primului trimestru. Noi ne aşteptăm la creşteri, vrem să ne concentrăm mai multe pe resurse şi să pregătim ceea ce va urma, sperăm că la anul să anunţăm creşteri de două cifre“, a spus Emil Ion, managing director la Mainfreight România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Mainfreight
, romania
, grup
, important
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide