Michael Schmidt, de la Automobile Bavaria, a vândut către o companie de consultanţă şapte automobile BMW hibrid plug-in

11 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW de pe piaţa locală, controlat de omul de afaceri Michael Schmidt, a livrat cea mai mare flotă de automobile hibride de tip plug-in de pe piaţa locală, formată din şapte automobile BMW 225xe iPerformance Active Tourer către Teaha Management Consulting.
 
Valoarea totală a celor şapte maşini este de cel puţin 256.000 de euro cu TVA, luând în calcul preţul standard de 36.712 euro cu TVA al unui astfel de model, în configuraţia standard. Maşinile pot rula cel mult 41 km în mod electric, iar când bateria ajunge de nivelul minim, este pornit motorul pe benzină.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

 
Cuvinte cheie:
automobile
, bmw
, hibrid
, vanzare
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide