Ministerul Transporturilor, Lucian Şova, în privinţa centurii Capitalei: PMB are sigur mai mult entuziasm decât CNAIR

17 mai 2018 Autori: Gabriel Pecheanu , Mediafax

Ministerul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, joi, că, în privinţa centurii Capitalei, Primăria Municipiului Bucureşti „are mai mult entuziasm” decât CNAIR, el afirmând că nu trebuie să rămânem „înţepeniţi în paradigma” că centura trebuie să fie în administrarea Ministerului Transporturilor”.

„Are sigur mai mult entuziasm”, a spus Lucian Şova, întrebat ce are Primăria Generală a Municipiului Bucureşti şi nu are CNAIR pentru a dezvolta centura Capitalei.

El a mai spus că nu se împotriveşte transferului centurii Capitalei la PGMB.

„Din perspectiva transferului administrării Centurii către municipalitate, eu am spus încă din prima zi în care am avut ocazia în calitate de ministru să spun acest lucru, că orice soluţie care poate genera mai multă eficienţă trebuie adoptată. Şi aceasta este formula în care funcţionăm astăzi în raport cu Primăria Capitalei. Nu pot să fac abstracţie de faptul că totuşi au trecut mulţi ani, Ministerul Transporturilor cu CNAIR a obţinut rezultatele pe care le-a obţinut, Ministerul Transporturilor cu CNAIR are o mulţime de şantiere, o mulţime de proiecte. Nu ar trebui, cel puţin din perspectivă subiectivă, ca un astfel de proiect să nu fie discutat, promovat în concordanţă cu opţiunile pe care le emite şi Primăria Capitalei doar de dragul de a fi la Ministerul Transporturilor. Nu trebuie să stăm înţepeniţi în această paradigmă”, a adăugat Şova.

 
Cuvinte cheie:
ŞOVA
, CENTURA CAPITALEI
, INFRASTRUCTURĂ
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide