Ofertă la început de an: zboruri din Bucureşti spre destinaţii din Asia de la 400 de euro dus-întors

9 ian 2018 Autor: Mădălina PanaeteAir France KLM, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, lansează astăzi o campanie promoţională, reducând preţul biletelor de avion cu până la 40% pentru mai bine de 100 de destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian.

Biletele către Panama pornesc de la 459 euro, cele spre Mauritius de la 639 euro, Havana de la 701 euro, Curacao de la 615 euro – promoţie KLM sau Punta Cana de la 679 euro – promoţie Air France. Toate preţurile afişate sunt pentru zborurile dus-întors, cu toate taxele incluse.

Destinaţiile nord-americane au preţuri de la 449 euro, zbor dus-întors către Las Vegas, 459 euro pentru New York, Montreal de la 499 euro, Washington de la 519 euro şi Toronto de la 579 euro, zboruri dus-întors.

Asia rămâne şi în acest an în preferinţele românilor, conform informaţiilor transmise de către compania. Astfel, un zbor dus-întors începe de la:

·         Hong Kong – 399 euro

·         Beijing – 416 euro

·         Shanghai – 421 euro

·         Bangkok – 471 euro

·         Tokyo – 481 euro

·         Singapore - 541 euro

·         Osaka - 545 euro

 

Rezervarea biletelor la aceste preţuri este posibilă până pe 19 ianuarie, iar perioada de călătorie pentru toate destinaţiile este până pe data de 30 noiembrie 2018.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, asia
, intoarcere
, zboruri
, incepere
, oferta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide