Românii cu bani au bani: luxul câştigă teren pe piaţa auto: Bentley, Rolls-Royce, Porsche sau Ferrari au livrat maşini de milioane de euro în 2017

4 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Creşterea economică, avansul consumului şi profiturile tot mai mari au determinat mai mulţi români să investească în achiziţia unor automobile exclusiviste. 

Din acest motiv, Rolls-Royce a vândut anul trecut în România trei automobile – două limuzine Ghost şi un coupe Wraith, cel mai ridicat volum din cel puţin ultimii cinci ani. Un Rolls-Royce costă cel puţin 300.000 de euro şi poate ajunge la preţuri de 500.000 de euro prin prisma posibilităţilor foarte mari de personalizare. “Perla coroanei” a fost însă un Ferrari LaFerrari, în valoare de peste 1 milion de euro, înmatriculat în luna februarie a anului trecut. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.01.2018

 
Cuvinte cheie:
bani
, romani
, ferrari
, masini
, bentley
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide