ANTREPRENORI LOCALI

Romeo Dunca, şeful transportatorului de marfă Dunca Expediţii: Am bugetat o mică creştere cu 5%, vedem 2018 ca un an instabil

12 ian 2018 Autor: Mirabela Tiron

Romeo Dunca, şeful Dunca Expediţii: Transportăm pentru firme auto şi din construcţii, avem clienţi din toate industriile. Pe piaţa muncii criza de şoferi a rămas la fel.

„Cumpărăm 60-70 de remorci, o investiţie de circa 2 milioane de euro. Lucrăm cu aceiaşi clienţi, funcţionăm la capacitate maximă.“

Dunca Expediţii, una dintre cele mai mari companii de transport marfă de pe piaţa locală, controlată de familia Dunca, a bugetat pentru acest an afaceri în creştere cu 5% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
companie
, crestere
, clienti
, marfuri
, piata
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide