Schmidt a vândut autocare de 3 mil. euro către Christian Tour

20 mai 2016 Autor: Bogdan Alecu

MHS Truck&Bus, importatorul camioanelor MAN şi al autocarelor Neoplan, controlat de omul de afaceri Michael Schmidt, a livrat către tour-operatorul Christian Tour zece autocare, cu o valoare cumulată de 3 milioane de euro.
 
Autocarele Neoplan livrate sunt din două categorii, una mai lungă, Tour Liner, şi una mai scurtă, City Liner, iar acestea vor face parte din flota Memento Bus. În prezent flota de autocare a diviziei de transport persoane numără 12 autocare Setra cu o capacitate de la 48 până la 61 de locuri şi două autocare MAN cu 57 de locuri alături de şase microbuze Merc­edes-Benz Vito cu o capacitate de opt locuri. Noile autocare vor fi utilizate în special pe cursele lungi, însă vor putea fi utilizate pe toate destinaţiile tour-opera­torului român.
 
„MHS Truck&Bus reintro­duce businessul de autobuze şi autocare în România, prin mărcile pe care le importă, MAN şi Neoplan, iar livrarea acestei flote importante marchează un început frumos. România are un mare potenţial în ceea ce priveşte vânzarea de autocare, deoarece există o cerere imediată de câteva sute de autocare“, a spus Milos Vujanovic, vicepreşedintele Automobile Bavaria Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.05.2016

 
Cuvinte cheie:
autocare
, vanzare
, livrare
, camioane
, control
, om de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide