Schmidt reia expansiunea la nivel naţional cu un dealer BMW în Moldova

25 mar 2016 Autor: Bogdan Alecu

Grupul Automobile Bavaria, controlat de omul de afaceri Michael Schmidt, reia în acest an expansiunea la nivel naţional cu noi centre pentru marca BMW în Bacău, urmat de Tg.-Mureş, Suceava şi Baia Mare, potrivit datelor companiei.
 
„Pe parcursul anului 2016 Automobile Bavaria Group îşi va extinde, în continuare, reţeaua de dealeri, dar şi portofoliul de produse şi servicii oferite clienţilor din toate regiunile ţării. Lansarea activitatii în zona oraşului Bacău ilustrează această strategie“, a declarat Milos Vujanovic, vicepreşedinte al Automobile Bavaria Group.
 
Primul din această serie este Bacăul, unde în cadrul centrului MAN va fi deschis un showroom pentru auto­turisme BMW rulate, alturi de un service. În funcţie de rezul­tate, compania nu exclude construcţia unui centru BMW pen­tru autoturisme noi în Bacău. Momentan pe zona Moldovei compania APAN controlată de omul de afaceri Mircea Andreev deţine două centre, unul la Iaşi şi un altul la Brăila. În Bacău erau înmatriculate la finalul anului trecut aproape 3.000 de maşini BMW, din care 38 sunt mai noi de doi ani.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.03.2016

 
Cuvinte cheie:
BMW
, expansiune
, national
, reluare
, moldova
, dealer
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide