Spyros Politis, Michelin: Românii cumpără anvelope tot mai mari, pe măsură ce noile maşini vin cu jante de cel puţin 17 inchi

7 mai 2018 Autor: Bogdan Alecu

Michelin estimează că avansul vânzărilor de anvelope va continua  şi în acest an, cu cel puţin 5%, iar pe măsu­ră ce românii cumpără maşini mai noi, şi producătorii din domeniu vor livra local pneuri mai mari, urmărind trendul din piaţă.

„Anvelopele mai mari de 17 inchi continuă să câştige cotă de piaţă datorită noilor autoturisme care vin echipate cu mărimi mari. Piaţa de anvelope pentru autoturisme în România a început să scadă în 2018, după ce a înregistrat o creştere foarte mare în ultimii patru ani. Totuşi, ne aşteptăm la o creştere de 5%“, a spus Spyros Politis, director de marketing la Michelin Europa Centrală şi de Sud.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.05.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Michelin
, anvelope
, crestere
, cumparare
, masini
, romani
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide