Ţiriac a cumpărat cel mai scump şi mai performant Ferrari produs vreodată, maşina care costă 1,6 milioane de euro

18 aug 2016 Autor: Bogdan Alecu

Unul dintre cele 499 de exemplare ce vor fi produse oficial de Ferrari, din modelul LaFerrari, cel mai scump şi performant automobil conceput vreodată de constructorul italian, a fost înmatriculat oficial în România luna trecută, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). 

Un automobil LaFerrari a intrat în colecţia miliardarului Ion Ţiriac anul trecut, când a fost prezentat oficial în cadrul galeriei Ţiriac Collection. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.08.2016

 
Cuvinte cheie:
Tiriac
, ferrari
, costuri
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide