Ţiriac a mutat showroomul Mitsubishi de lângă Romexpo alături de cel al Hyundai, în aşteptarea exproprierilor pentru metrou

12 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Dragoş Dinu, CEO al grupului Ţiriac, a vorbit prima dată în decembrie 2016 despre mutarea centrelor auto.î

Ţiriac Auto, cel mai mare dealer auto de pe piaţa locală, a mutat showroomul Mitsubishi de lângă intrarea D a Romexpo alături de Hyundai, pe Strada Parcului, pentru a pregăti clădirile din spate pentru expropriere, având în vedere că acolo va fi construită o staţie de metrou.
 
„Având în vedere planurile generale de transformare urbanistică a zonei Expoziţiei – atât ca infrastructură, cât şi din punctul de vedere al dezvoltării de noi clădiri de birouri şi rezidenţiale - divizia imobiliară a Grupului Ţiriac analizează multiple opţiuni. În ceea ce priveşte procedura de expropriere, informaţia disponibilă este documentată în Hotărârea de Guvern nr. 496 din 13 iulie 2017”, au spus reprezentanţii Grupului Ţiriac.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
mutare
, tiriac
, mitsubishi
, hyundai
, metrou
, showroom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide