Antreprenori locali

Transportatorul arădean International Alexander şi-a majorat afacerile cu 25% în S1/2018

10 iul 2018 Autor: Mirabela Tiron

Compania de transport marfă International Alexan­der din Arad, fondată în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, a continuat în prima parte a acestui an in­vestiţiile în flota proprie şi în dezvoltarea unei reţele de depozite, cererea pentru transport dar şi serviciile logistice fiind în creştere.

„Atât pe partea de transport, cât şi de logistică, cererea a crescut, cifra de afaceri fiind o confirmare clară. Avem un volum mai mare de marfă transportat pentru clienţi activi în portofoliu, dar şi noi proiecte alături de parteneri ce au decis să dăm startul unor noi colaborări“, a spus pentru ZF Loredana Dan, business development manager pe Europa la International Alexander Holding. Compania a avut anul tre­cut o cifră de afaceri de 254 mil. lei (56 mil. euro).

În S1/2018 compania a înre­gis­trat o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 25% faţă de S1/2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Transportatorul aradean
, International Alexander
, afaceri
, transportator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide