Antreprenori locali

Transportatorul de marfă International Alexander din Arad şi-a bugetat afaceri mai mari cu 15% şi merge spre 63 mil. euro. „Am dovedit că o companie de transport şi logistică cu capital românesc poate reuşi şi peste hotare.“

30 ian 2018 Autor: Mirabela Tiron

Printre cei mai mari clienţi din portofoliul companiei se numără Daimler, Samsung sau Procter &Gamble.

Compania de transport marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondată în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, a bugetat pentru acest an afaceri mai mari cu cel puţin 15% după ce anul trecut a bifat o creştere cu 20%, potrivit oficialilor companiei.
 
„Anul 2017 a fost prosper pentru companie, am avut o creştere cu aproximativ 20% a cifrei de afaceri, am atins o va­loa­re de 55 milioane euro şi am dovedit totodată că o companie de transport şi logistică ce are capital 100% românesc poate avea succes şi peste ho­ta­re. În acest moment sun­tem pre­zenţi în Serbia, Ger­ma­nia şi Ungaria (aici com­pa­nia a deschis filiale - n.red.). În 2017 au fost făcute in­ves­tiţii importan­te în flotă, pi­lonul prin­ci­pal în acti­vitatea companiei, dar şi în con­struirea unei reţele pro­prii de depozite, precum şi dezvol­ta­rea de servicii ce au adus valoare adăugată“, a de­clarat pen­tru ZF Loredana Dan, busi­ness development ma­na­ger pe Europa al International Alexander Holding.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.01.2018

 
Cuvinte cheie:
companie
, crestere
, transport
, marfuri
, afaceri
, capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide