Unul dintre cei mai bogaţi japonezi vine să inaugureze personal noua fabrică de motoare din Ştefăneşti - Argeş

21 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

Shigenobu Nagamori, 73 ani, fondatorul Nidec este unul dintre cei mai bogaţi japonezi, cu o avere estimată de revista Forbes la 5,8 mld. dolari. El vine săptămâna aceasta în România pentru a inaugura fabrica din judeţul Argeş.

Grupul Nidec a cumpărat fabrica Ana Imep de la Copos şi a extins investiţia cu o nouă capacitate unde lucează deja 500 de oameni.

Grupul japonez Nidec, cu peste 110.000 de angajaţi şi afaceri de 1,7 mld. euro, care a preluat în 2016 fabrica de motoare electrice ANA Imep din judeţul Argeş de la George Copos, inau­gurează săptămâna aceasta noua unitate de producţie din Ştefăneşti (judeţul Argeş), unde lucrează în prezent aproximativ 500 de angajaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.05.2018

 
Cuvinte cheie:
fabrica
, arges
, inaugurare
, motoare
, bogati
, japoneza
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide