Acţionarii Certasig votează în octombrie majorarea capitalului social cu 10 mil. lei

24 sep 2018 Autor: Anelis Baciu

Majorarea de capital ar urma să se realizeze prin emiterea a 50 milioane de acţiuni noi cu o valoare nominală de 0,2 lei fiecare.

Certasig, o companie de asigurări spe­cializată pe segmentul corporate, convoacă adunarea generală extraordinară a acţionarilor pe 22 octombrie pentru a vota o majorare de capital în valoare de 10 milioane de lei, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial. În prezent Certasig are un ca­pital în valoare de circa 33,3 milioane de lei.

Majorarea de capital ar urma să se realizeze prin emiterea a 50 milioane de acţiuni noi cu o valoare nominală de 0,2 lei fiecare.

Pe ordinea de zi a adunării generale a acţionarilor Certasig se numără şi numirea unui nou membru în consiliul de administraţie (Manea Mag­dalena), precum şi numirea cehului Tomas Marsalek în funcţia de membru al comitetului de audit.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.09.2018

 
Cuvinte cheie:
certasig
, actionari
, capital social
, majorare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide