Antreprenorul Cătălin Stroe vrea să vândă motounelte de 17 milioane de euro în 2017

20 iun 2017 Autori: Bogdan Alecu , Cristian Hostiuc

Compania Ruris, contro­lată de an­treprenorul Că­tălin Stroe, care pro­du­ce şi vinde motounelte pen­tru gră­di­nă, şi-a sta­bilit un buget de inves­tiţii de peste 3 mil. euro, care include un centru logistic de 10.000 mp.

„Ruris dezvoltă un am­plu proces inves­ti­ţio­nal, orientat în mai mul­te di­recţii strate­gi­ce precum reţeaua de parte­neri, staţii service, dar şi lo­gis­tică, pe un orizont de timp de 3 ani. O primă etapă o con­stituie implementarea no­u­lui concept de magazin. Bugetul alocat este de de 0,5 mil. euro şi vizează, pe lân­gă cele opt magazine pro­prii, şi 72 dintre cele 200 de ma­gazine partenere de la nivel naţional. Tot la nivelul bugetului de investiţii, urmează ca în perioada următoare să realizeze o amplă extin­dere pentru suprafaţa logistică cu peste 10.000 mp“, a de­clarat Cătălin Stroe, General Manager Ruris.

Compania a înre­gis­trat anul trecut o ci­fră de afaceri de15 mil. euro, în creştere cu 31% faţă de anul ante­rior, în timp ce pentru 2017 conducerea Ruris estimează un avans de 12% la 76 mil. 17 mil. euro. Cele mai bi­ne vândute pro­duse sunt mo­to­sapele şi atomizoarele - uti­lizate pentru stropiri, în special ale po­mi­lor fructiferi. Majoritatea produselor sunt vândute pe plan local, în contextul în care exporturile reprezintă 10% din business, în creştere de la 3% anul tre­cut. Compania vinde în prezent pe pieţe precum Cehia, Slovacia, Polonia, Lituania, Franţa, Grecia, Turcia, Cipru, Portugalia şi Republica Moldova.

 

 

CÂtÂlin Stroe

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenor
, Cătălin Stroe
, motounelte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide