Austriecii de la VIG au raportat în primele trei luni prime brute subscrise de 147 mil.euro pe piaţa din România, în creştere cu 11%

23 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

Vienna Insurance Group, companie care controlează în România societăţile Omniasig, Asirom şi  BCR Asigurări de Via­ţă, a înregistrat în România în primele trei luni ale anului  prime brute subscrise de 146,6 milioane euro, în creştere cu 11,4%, din care segmentul RCA a generat 55 milioane de euro, Casco 32 milioane de euro şi alte tipuri de proprietăţi 29 milioane euro, potrivit raportului financiar publicat de grupul austriac.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
romania
, piata
, raportare
, austrieci
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide