Bancpost va contesta decizia rambursării dobânzilor şi penalităţilor aferente vânzării unui portofoliu de credite în străinătate: Dacă vom pierde, obligaţia plăţii revine cesionarului, parte a Eurobank

9 aug 2018 Autor: Roxana Rosu

Integrarea Bancpost în Grupul Financiar Banca Transilvania continuă şi nu este afectată de recentele decizii ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului în legătura cu statutul clienţilor ex-Bancpost, externalizaţi către entităţi din afara ţării, spun reprezentanţii Bancpost în urma anunţului ANPC privind sancţionarea băncii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
bancpost
, refuz
, anunt
, autoritate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide