"Cine vine la conferinţa „România 100 de ani de business“ de la Braşov

9 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

Vezi galeria foto Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania va fi prezent joi la Braşov la „România 100 de ani de busi­ness. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“

♦ Prin acest proiect, Ziarul Financiar şi Banca Transilvania aduc la aceeaşi masă antreprenorii României pentru a găsi soluţii şi idei comune care pot constitui o platformă de business la nivel naţional.

Ziarul Financiar va organiza joi 10 mai la Braşov prima conferinţă din cadrul şirului de evenimente sub um­brela  „România 100 de ani de busi­ness. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“ realizate cu spri­ji­nul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY.

Printre speakerii care vor participa la eveniment se numără Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, Alex Mil­cev, partener şi lider al departa­men­tului de asistenţă fiscală şi juridică în cadrul EY România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.05.2018

 
Cuvinte cheie:
conferinţa
, „România 100 de ani de business“
, Braşov
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide