Francezul Yves Jean Lallemand va coordona divizia de corporate a BRD-SocGen, după ce Gabriela Gavrilescu a renunţat la funcţia de director general adjunct

14 iun 2018 Autor: Claudia Medrega

Vezi galeria foto Yves Jean Lallemand a fost deja numit de Consiliul de administraţie pe poziţia de director general adjunct al BRD-SocGen, membru în comitetul de direcţie. Mandatul lui în echipa de conducere a subsidiarei locale a grupului francez Société Générale este de patru ani

Yves Jean Guenole Lallemand se va ocupa de partea de corporate la BRD-SocGen, a treia bancă de pe piaţa locală, după ce Gabriela Gavrilescu a renunţat la începutul lunii iunie la funcţia de director general adjunct.

Lallemand a fost deja numit de Consiliul de Administraţie pe poziţia de director general adjunct al BRD-SocGen, membru în comitetul de direcţie. Mandatul lui în echipa de conducere a subsidiarei locale a grupului francez Société Générale este de patru ani şi începe de la data primirii aprobării BNR.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
brd
, brd-socgen
, adjunct
, director general
, functie
, renuntare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide