Golovatic, ASF: Peste 67.000 de şoferi au cumpărat clauza de decontare directă pentru care au plătit în medie 96 de lei în 2017

17 mai 2018 Autor: Anelis Baciu

În România circa 5 milioane de şoferi încheie poliţa RCA, ceea ce înseamnă că numărul şoferilor care au optat pentru clauza de decontare directă ajunge la 1%.

Aproximativ 67.000 de şoferi au achiziţionat anul trecut clauza de decontare directă atunci când au încheiat poliţa de asigurare auto obligatorie (RCA), plătind în medie 96 de lei pe an, potrivit unei prezentări susţinute de Florin Golovatic, director al Direcţiei de supraveghere şi control din cadrul ASF, în cadrul Forumului Internaţional de Asigurări şi Reasigurări (FIAR).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Golovatic
, soferi
, decontare
, clauza
, plati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide