Jean Pierre Mustier, CEO al UniCredit: Vrem să devenim unul dintre cei mai buni angajatori din sectorul financiar european. Susţinem îmbunătăţirea diversităţii şi echilibrului de gen

12 iul 2018 Autor: Roxana Rosu

UniCredit Bank a semnat Carta privind femeile în finanţe, angajându-se să sprijine îmbunătăţirea diversităţii de gen în sectorul serviciilor financiare din Marea Britanie şi din întreaga lume. Implicarea în această iniţiativă este parte a Planului de acţiune privind diversitatea stabilit la nivelul grupului UniCredit. 

„Diversitatea şi echilibrul de gen sunt priorităţi pentru UniCredit şi ne mândrim cu forţa noastră de muncă deja diversificată. Acţionăm pentru a ne asigura că mediul nostru de lucru este construit pe respect şi pe învăţare continuă în conformitate cu cultura noastră One Bank, One UniCredit şi aspirăm să devenim unul dintre cei mai buni angajatori din sectorul financiar european. Pentru a ne atinge obiectivul, recunoaştem că o investiţie permanentă în îmbunătăţirea continuă a diversităţii şi a echilibrului de gen este o necesitate”, a comentat Jean Pierre Mustier, CEO al UniCredit. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Jean Pierre Mustier
, UniCredit
, angajatori
, sectorul financiar european
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide