Libra Bank a primit o injecţie de capital de 6 mil. euro de la acţionari în luna mai

19 iun 2017 Autor: Anelis Baciu

Libra Internet Bank, un jucător de dimensiuni mici specializat pe nişa profe­siilor liberale, a primit în luna mai o injecţie de capital în valoare de 6 milioane de euro de la acţionari, potrivit datelor publicate de Registrul Comerţului. Acţionarul majoritar al Libra Bank este fondul de investiţii american Broadhurst Investment.

Capitalul băncii a mai fost majorat cu o sumă similară, respectiv 6,5 milioane de euro în luna martie a acestui an. În to­tal majorările de capital din pri­me­le cinci luni ale anului în sec­to­rul bancar au cu­mu­lat peste 24 mil. eu­ro. Pe de altă parte, ma­jorările din piaţa de asi­gu­­rări au însumat mai mult de 43 mil. euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Libra Bank
, injectie de capital
, actionari
, banca
, credite
, depozite
, fond de investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide