Piaţa valutară a rămas la un nivel modest în noiembrie. Volumul mediu zilnic al tranzacţiilor pe piaţa valutară a scăzut după 11 luni sub 1,6 miliarde de euro, însă rămâne peste nivelul din anul trecut

7 dec 2017 Autor: Claudia Medrega

♦ Jucătorii de pe piaţa valutară au derulat în noiembrie, în medie, tranzacţii zilnice de 1,43 mld. euro, un nivel modest după ce la jumătatea anului volumul operaţiunilor valutare se apropiase de 2 mld. euro, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape şase ani.

Piaţa valutară a înregistrat în pri­­mele 11 luni din acest an un volumul mediu zilnic al tran­­zacţiilor de 1,58 mld. euro, în creştere cu 12,9% faţă de nivelul de anul trecut, de 1,4 mld. euro, reiese din datele BNR.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Piata valutara
, tranzactii
, mediu
, scadere
, trecut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide