Un român din nou la conducere Cristian Ionescu, fost director general adjunct al Allianz-Ţiriac, a primit undă verde de la ASF pentru Asirom. El va prelua efectiv funcţia de preşedinte al directoratului la 1 iulie 2018

25 apr 2018 Autor: Anelis Baciu

Vezi galeria foto Cristian Ionescu are o vastă experienţă în asigurări dobândită în principal la Allianz.

Cristian Ionescu, director general adjunct al Allianz-Ţiriac în perioada mai 2013-noiembrie 2017, a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a prelua conducerea Asirom, unul dintre cei mai mari asigurători locali, cu prime subscrise de 970 milioane de lei anul trecut.

Ionescu îl înlocuieşte la conducerea Asirom pe slovacul Juraj Lelkes care a ocupat funcţia de preşedinte al Asirom în ultimii doi ani şi jumătate. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Cristian Ionescu
, Allianz-Tiriac
, ASF
, Asirom
, asigurari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide