UniCredit a lansat un serviciu de consultanţă şi informare pentru clienţi, UniCredit Upgrade

13 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Clienţii UniCredit pot apela la un nou serviciu oferit de bancă, UniCredit Upgrade, prin intermediul căruia le este oferit suport sporit în gestionarea resurselor financiare, inclusiv întâlniri periodice cu un expert al băncii şi o linie dedicată în InfoCenter.

„Prin serviciul Upgrade, UniCredit îşi păstrează promisiunea de a fi banca pentru lucrurile care contează. Fie că vorbim despre investiţii, economii sau operaţiuni bancare simplificate, Upgrade le oferă clienţilor noştri beneficii cu o valoare tangibilă, prin care să poată profita de orice oportunitate financiară. Ne bucurăm să lansăm un serviciu de banking la un alt nivel şi îi invităm pe clienţii noştri să se alăture comunităţii Upgrade”, a declarat Septimiu Postelnicu, director executiv al diviziei de retail UniCredit Bank.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
unicredit
, banca
, clienti
, serviciu
, dedicatie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide