ZF Bankers 2018. Burz-Pînzaru, Reff&Asociaţii - Deloitte Legal: Modificările fiscale din România se opun dorinţei băncilor de a-şi curăţa portofoliul

20 iul 2018 Autor: Alex Ciutacu

Deciziile legislative cu privire la segmentul bancar sunt opuse directivelor şi atenţionărilor emise de instituţiile europene, a declarat Andrei Burz-Pînzaru, managing partner la Reff&Asociatii - Deloitte Legal, în cadrul evenimentului ZF Bankers Summit 2018.

„Modificările fiscale se opun dorinţei băncilor de a-şi curăţa portofoliul. Avem un întreg cadru de reglementare, se legiferează cu mare entuziasm. Cei de la Banca Centrală Europeană au venit şi au spus să schimbăm cadrul legal astfel încât să fie colectarea mai rapidă. Ce face legiuitorul român? Vine cu o decizie care creşte costurile de vânzare”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.07.2018

 
Cuvinte cheie:
legalitate
, deloitte
, zf
, banci
, curatare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide