ZF Live: Thanos Psathas, deputy CEO: Tranzacţia Piraeus Bank cu J.C. Flowers se va finaliza în următoarele zile. Avem o listă de circa 30 de nume pentru viitoarea bancă

15 iun 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

♦ Fondul de investiţii ar trebui să plătească aproximativ 35 mil. euro pentru bancă.

Tranzacţia de achiziţie a sucursalei locale a Piraeus Bank de către fondul american de private equity, J.C Flowers se va finaliza în câteva zile, a spus Thanos Psathas, deputy CEO al Piraeus Bank România, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Ne aşteptăm ca în următoarele zile să finalizăm procesul de achiziţie. În legătură cu numele nu mă pot pronunţa, deoarece ni s-a propus o listă care conţine în jur de 30 de nume”, a spus Psathas.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2018

 
Cuvinte cheie:
piraeus bank
, nume
, ceo
, finalizare
, tranzactie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide