100 miliarde de dolari au fost şterse de pe piaţa criptomonedelor după ce Coreea de Sud a vorbit de interdicţia de tranzacţionare

12 ian 2018 Autor: Ştefan Stan

Marile criptomonede, inlcusiv Bitcoin, Ethe­reum şi Ripple, au primit o lovitură puternică joi, după anunţul legat de o posibilă aplicare a unei interdicţii de tranzacţionare pe piaţa monedelor virtuale în Coreea de Sud, a treia cea mai mare piaţă din lume, scrie CNBC.
 
Peste 106 miliarde de dolari au fost şterse din capitalizarea criptomondelor la numai câteva ore după ce declaraţiile ministrului justiţiei din Coreea de Sud au ajuns în presă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
coreea de sud
, piata
, tranzactionare
, miliarde
, interzicere
, virtual
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide