AAGES Târgu-Mureş ar putea începe luni tranzacţionarea la bursă. Ce i-a determinat pe foştii acţionari să vândă

14 iun 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Molnar Gabor, 66 de ani, preşe­din­tele executiv al producătorului de echi­pa­mente industriale AAGES Târgu-Mu­reş (AAG), a cărei tranzac­ţio­nare pe bursă ar putea începe de săptămâna viitoare, spune că cei nouă acţionari care au ieşit sau care au vândut din companie pe bursă voiau să trans­forme activele cât mai repede în bani, nu să aştepte divi­den­dele.
 
„Mai ales cei care deţineau câteva pro­cente, fiindcă dacă ei aşteptau să adune bani din dividend, ar fi trebuit să aştepte mai mult. Aşa, vân­zând un procent, două pro­cente, la nivelul venitului de la noi din ţară este o sumă rezonabilă“, spune Molnar Gabor.
 
Nouă acţionari persoane fizice au vândut 15% din AAGES Târgu-Mureş, companie cu 24 mil. lei afaceri anul trecut, în urma unei oferte de listare care a durat doar două zile, faţă de 10 zile cât era iniţial în program.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2017

 

Cuvinte cheie:
AAGES
, bursa
, actionari
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide