Acţionarul majoritar de la Retrasib Sibiu lansează o ofertă de cumpărare cu un preţ mai mare cu 12% faţă de cel din piaţă

12 apr 2018 Autor: Roxana Rosu

Compania germană SGB SMIT International, care deţine 67% din Retrasib Sibiu, a lansat o ofertă de preluare a producătorului de transformatoare şi autotransformatoare pentru transportul şi distribuţia energiei electrice, preţul oferit fiind de 9,6 mil. lei.

Oferta vizează un număr de 32,5 milioane acţiuni, reprezentând 32,5% din capitalul social al Retrasib, la preţul de 0,296 lei/titlu, mai mare cu 12% faţă de cel din piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.04.2018

 
Cuvinte cheie:
oferta
, pret
, sibiu
, companie
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide