Acţiunile AAGES Târgu-Mureş, companie „Made in Romania“, închid prima şedinţă de tranzacţionare cu un plus de 3%

20 iun 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Producătorul de echipamente industriale AAGES Târgu-Mureş (AAG) a debutat ieri pe piaţa prin­cipală a bursei şi a închis la 3,83 lei pe acţiune, plus 3% faţă de preţul la care s-a închis oferta.

Compania din Târgu-Mureş este cel de-al treilea emitent privat listat la Bucureşti în ultimele şase luni.

„Tot ce face AAGES este pro­iectat şi realizat aici, pe plan local. „Made in Romania“ este mai mult decât o etichetă, este un fenomen care ne arată că afacerile româneşti au capacitatea să creeze produse şi servicii de calitate, care, prin intermediul pieţei de capital, pot căpăta mai multă valoare şi recunoaştere“, a spus ieri Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti, la conferinţa aferentă primei şedinţe de tranzacţionare a AAGES.

Compania a intrat în ringul de tranzacţionare după o ofertă încheiată în două zile, la capătul căreia s-au strâns 5,5 mil. lei, pentru 15% din compa­nie. Ieri s-au derulat peste 400 de tranzacţii, cu o valoare cumulată de 546.540 lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 

Cuvinte cheie:
Acţiuni
, bursa
, AAGES Târgu-Mureş
, tranzactionare
, „Made in Romania“
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide