Acţiunile Nike, la maximul istoric după raportările financiare. În ultimele 12 luni au plus 50% faţă de 13% cât a livrat BVB cu tot cu dividende

2 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Nike, producătorul american de echipament sportiv, a ajuns la o valoare de piaţă de 128 de miliarde de dolari pe bursa de la New York după ce acţiunile sale au crescut vineri cu 11%, la maximul istoric de aproape 80 de dolari pe unitate. 

Cel mai mare producător de încălţăminte din lume a înregistrat o revenire majoră a vânzărilor din America de Nord, ceea ce a îmbunătăţit estimările analiştilor pentru 2019, potrivit agenţiei de presă Thomson Reuters.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Acţiuni
, Nike
, bursa
, raportări financiare
, dividende
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide