Acţiunile revenite la tranzacţionare în 2017 au de la plus 85% la minus 75%. Prospecţiuni Bucureşti tripla banii investitorilor în prima şedinţă de după „moartea clinică“

13 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Prospecţiuni Bucureşti a fost suspendată pe 6 aprilie 2016 de la tranzacţionare la preţul de 0,026 lei pe acţiune, pentru ca la reluarea tranzacţiilor, adică în 9 noiembrie 2017, să închidă la 0,077 lei, un plus de 189% într-o singură şedinţă ♦ De la reluarea tranzacţionării încoace, Prospecţiuni are plus 5% ♦ Dafora Mediaş a stat doi ani pe bară, iar de la revenire încoace a livrat 85%, cel mai ridicat randament din rândul companiilor analizate.

Acţiunile revenite la tran­zacţionare la Bucureşti din 2017 încoace au livrat investitorilor ran­damente chiar şi de 85% până în prezent, sau pierderi de 75%, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor transmise de BVB.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, tranzactionare
, reluare
, prospectiuni
, sedinta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide