Acţiunile Société Générale, banca-mamă a BRD, au scăzut cu 26,5% în ultimul an. La Bucureşti, BRD are minus 5%

12 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Valoarea de piaţă a Société Générale, acţionarul majoritar al BRD, a scăzut cu 26,5% în ultimele 12 luni, în condiţiile în care indicele CAC Banks a scăzut cu 23,11% în aceeaşi perioadă, iar referinţa bursei pariziene a crescut în ultimul an cu 2,90%.

Rezultatele din primul trimestru au fost penalizate de investitori, din aprilie practic începând accelerarea scăderii SocGen, aflată în aprilie încă la nivelul de 46 euro per acţiune. În momentul de faţă, cotaţia unei acţiuni este în jur de 36 euro, echivalentul unei valori de piaţă de 29,8 miliarde euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
brd
, scadere
, bucuresti
, societe generale
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide