Aprilie a fost cea mai bună lună din 2018 pentru bursele lumii. Europa a crescut cu peste 6%

3 mai 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

A patra lună a anului a adus un aer de reviriment întregii plaje bursiere din lume, cea mai mare câştigătoare fiind zona europeană, cu o creştere de peste 6%, în plin sezon al raportărilor financiare aferente primului trimestru.

La Bucureşti, după o accelerare ce a dus indicele BET, referinţa bursei locale, peste pragul de 9.000 puncte pentru prima oară din ianuarie 2008, ultimele zile de tranzacţionare din aprilie au împins pentru prima oară în acest an principalul indice de la Bucureşti în teritoriu negativ, cu o depreciere uşoară de 0,01%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.05.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, burse
, europa
, castigatoare
, financiar
, plaja
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide