Aproape 500 de investitori au cumpărat acţiuni la AAGES Târgu-Mureş într-o ofertă de 5,5 mil. lei

15 iun 2017 Autor: Liviu Popescu

Un număr de 485 de cumpărători au achiziţionat acţiuni la producătorul de echipamente industriale AAGES Târgu-Mureş (AAG), companie care ar putea începe tranzacţionarea chiar de săptămâna viitoare, în urma ofertei publice de vânzare acţiuni de 5,5 mil. lei. 

Oferta s-a derulat pe parcursul a doar două zile lucătoare, faţă de 10 zile cât era stabilit iniţial, fiind închisă de brokerul Goldring ca urmare a interesului ridicat din partea investitorului. 

Gradul de suprasubscriere a fost de 268%, dar brokerul a stipulat în prospectul de listare că poate lua decizia să oprească oferta dacă suprasubscrierea depăşeşte 200% pentru ca gradul de alocare a acţiunilor să fie cât mai scăzut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2017

 

Cuvinte cheie:
AAGES
, actiuni
, oferta
, mures
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide