Banca Transilvania, BRD şi OMV, cele mai tranzacţionate trei companii de la Bucureşti luna trecută

4 iun 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Ultima lună de primăvară a adus la Bucureşti scăderi semnificative, cu un indice BET, referinţa bursei locale, care a coborât cu 7,26% în această perioadă.

Dintre cele mai tranzacţionate zece companii de la Bucureşti, doar două au fost în teritoriul pozitiv la finalul lunii (Fondul Proprietatea şi Nuclear­elec­trica). Banca Transilvania a fost şi în această lună pe primul loc la acest ca­pi­tol, cu o valoare tranzacţionată de 184,9 mil. lei. Valoarea de piaţă a băncii din Cluj a scăzut cu 7,21% în această pe­ri­oa­dă, până la 10,33 mld. lei (2,24 mld. euro).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, tranzactionare
, brd
, companii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide