Banca Transilvania, BRD şi Vrancart sunt cele mai mari trei acţiuni din portofoliul SIF Banat-Crişana

15 iun 2017 Autor: Liviu Popescu

În portofoliul SIF Banat-Crişana, emitent cu 1,1 mld. lei capitalizare, se găsesc acţiunile a 24 de companii listate pe piaţa principală a bursei româneşti, iar alte 14 pe piaţa alternativă AeRO. 

De pe piaţa principală, cele mai mari valori ale pachetelor de acţiuni deţinute se găsesc la Banca Transilvania, BRD şi Vrancart. Astfel, instituţia de credit de la Cluj figurează cu o deţinere de 162 milioane de acţiuni, ceea ce la finalul lunii martie valora 430 mil. lei. Ponderea în capitalul social al SIF-ului este de 4,43%. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2017

 

Cuvinte cheie:
actiuni
, portofoliu
, sif
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide