Bilanţul anului 2017 la bursă: patru listări de peste un sfert de miliard de euro, nouă emisiuni de obligaţiuni corporative, randamente de 24%

12 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul pieţei de capital din România, spune că anul 2017 a fost unul dintre cei mai dinamici ani din istorie în contextul a patru listări, nouă emisiuni de obligaţiuni corporative, şi randamente chiar şi de 24% cum este cazul indicelui BET-XT-TR. 

Digi a dat startul listărilor, odată cu vânzarea a 25,6% din acţiuni pentru 944 mil. lei (207 mil. euro), cea mai mare ofertă publică iniţială realizată de o companie privată. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
listare
, obligatiuni
, emisiune
, randamente
, bilant
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide